Кадър и видео: , You tubeПървият тест на ракетата Starship бе извършен успешно,

...
Кадър и видео: , You tubeПървият тест на ракетата Starship бе извършен успешно,
Коментари Харесай

SpaceX Starship избухна при връщане обратно към земята

Кадър и видео: , You tube

Първият тест на ракетата Starship бе осъществен сполучливо, макар че прототипът на SpaceX не съумя да кацне на земята. От компанията обаче дефинираха теста за страховит, а Илон Мъск лично поздрави екипа си.

SpaceX сполучливо приключи първия по рода си суборбитален полетен тест на своята ракета Starship сериен номер 8 (SN8), само че прототипът не съумя да кацне.

" Страхотен тест. Поздравления за екипа на Starship ", споделиха от компанията, макар че ракетата избухна при връщане назад на земята с маневра за кацане, пише . 

Ракетата е прелетяла сполучливо към 12 километра над брега на Тексаския залив, макар че не е направила маневра за кацане, която трябваше да бъде първата за машина с тези размери.

Компанията тестваше успеваемостта на моторите Rapsor на Starship, прехода на горивото, както и аеродинамичните благоприятни условия за наново влизане на прототипа.

" Налягането на резервоара за гориво беше ниско по време на изгаряне при кацане, причинявайки висока скорост на допиране, само че получихме всички нужни данни! Поздравления за екипа на SpaceX ", разяснява Илон Мъск в " Туитър ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР